С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
varioSoft барабанна система

Щадяща тъканите системата на барабана varioSoft.

Иновационна електроника управлява уникалната барабанна система varioSoft и гарантира индивидуално отношение към вашите любими дрехи. Те стават изключително меки и са изпрани перфектно. Капковидната структура на барабана намалява триенето и съответно захабяването на тъканите.

Технология ActiveWater

ActiveWater е система, която използва максимално всяка капка вода. Благодарение на ускореното подгряване, подобрената филтърна техника, целенасоченото разпределение на водата и по-високата помпена мощност уредите със система ActiveWater демонстрират използване на по-малко вода и по-малко електроенергия, при повишен капацитет на работа.  

Перална машина за вграждане Bosch WIS28141EU

Капацитет 7кг. Максимални обороти на центрофугиране 1400об/мин. Програми: деликатна,  бяло и цветно пране,  ръчно пране на вълна. Специални програми: смесено пране, вълна, фини/ коприна. D-AquaSpar система за каскадно пълнене на водата в барабана. Технология ActiveWater. Разпознаване на пяната. Отделение за течен перилен препарат. AquaStop система за водна защита с доживотна гаранция. Енергиен клас А+. Ниво на шум 64 dBA.Размери В/Ш/Д (мм):818/600/570

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 1499.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
1459.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет (кг)
7
Максимални обороти на центрофугиране
1400
Барабанна система щадяща тъканите
Да
Система за оптимизация на разхода
Да
Асистент за дозиране на препарата
Самопочистващо се чекмедже за препарати
Възможност за връзване към топла вода
Програми/опции за пране на петна
Избор на ниво на замърсяване
Антибактериална програма (75°C - 95°C)
Програма Памук
Да
Програма Смесени тъкани
Да
Програма Синтетика
Да
Програма Фини материи
Да
Програма Вълна
Да
Програма Ръчно пране
Да
Програма Eco
Да
Програма Спорт
Програма Ризи
Програма Завеси
Бърза програма (мин)
Не
Други програми
-
Опция Лесно гладене
Да
Защита от намачкване в края на програмата
Да
Защита от деца
Отложен старт
Без избор на време
Контрол на пяната
Да
Контрол на загубата на баланс
Да
Система за защита от наводняване
Да
Енергиен клас
A +
Клас на изпиране
A
Клас на центрофугиране
B
Годишна консумация на енергия (kWh)
220
Годишна консумация на вода (л)
11000
Ниво на шум при пране (dBA)
46
Ниво на шум при центрофугиране(dBA)
64
Обем на барабана (л)
55
Тегло нето (кг)
-
77,000
Тегло с опаковка (кг)
-
79,000
Височина на продукта (мм)
-
818
Широчина на продукта (мм)
-
600
Дълбочина на продукта (мм)
-
570
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
875
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
660
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
690
Височина на нишата за инсталиране (мм)
-
Широчина на нишата за инсталиране (мм)
-
Дълбочина на нишата за инсталиране (мм)
-
Държава производител
-
Германия
продуктови данни съгл.Наредба (EU) №. 1061-2010.pdf
Енергиен етикет и енергийна ефективност на перална машина
22.09.2014

Пералнята е един от най-разпространените домакински електроуреди в света. На практика в съвременното ежедневие пералната машина се е превърнала в задължителна част...

Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на пералня за вграждане

Пералната машина е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа на пералнята, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели перални машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на перална машина за вграждане от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

Важно! Vzemy не носи отговорност при неправилно изработена мебелна врата. Мебелната врата е изцяло отговорност на мебелистите Ви.

София
Вземи за 25.00ЛВ.
Демонтаж на пералня за вграждане

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение