С ГРИЖА ЗА ТЕБ!

7 Дни възможност за връщане

Опитът ни показва, че 98% от нашите клиенти ни препоръчват на приятел, и по тази причина наш основен приоритет е да сте удовлетворени от съвместната ни работа. Ние сме абсолютна наясно, че понякога направената покупка се оказва ненавременна, или неподходяща или просто имаме някаква друга причина да се откажем от нея. С нас това вече не е проблем – Вие можете да ни върнете обратно всеки продукт, закупен от нас, в рамките на 7 дни след неговото получаване, при това без да Ви се налага да давате каквито и да било обяснения! Условията за връщане на продукт можете да разгледате тук. 

Нашите марки

Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.

Google Plus

Харесайте страницата ни във Google+ и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение