С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Хладилници и фризери Liebherr са отличени с награда за дизайн 'Red Dot Design Award 2014'
Хладилници и фризери Liebherr са отличени с награда за дизайн 'Red Dot Design Award 2014'
21.07.2014 г.

Два модела на Либхер Домакински уреди получиха престижната награда „Red Dot Design Award“ 2014: Kомбинираният хладилник-фризер с покритие BlackSteel от черна благородна стомана CBNPbs 3756 и комбинацията Side-by-Side за вграждане SBS 70I4 с енергийно ефективен клас А++ са шампиони в категорията „Продуктов дизайн“.

Официалното награждаване ще се състои на 07.07.2014 г. в Aalto-Theater в Essen, като на събитието се очаква да присъстват 1200 гости. Наградата 'Red Dot Design Award' е сред най-престижните международни отличия за дизайн. Експертно жури поставя високи изисквания за креативност, иновативност и качество на продукта. През 2014 г. решението е взето от най-голямата комисия до момента и със сигурност ще остане в историята на наградите: Повече от 40 международни експерти избират носителя на наградата в продължение на три дни.

Черната стомана BlackSteel изпъква с особено атрактивен и стилен дизайн.

Комбинацията Side-by-Side за вграждане SBS 70I4 убеждава чрез дизайн и качество, голяма хладилна част, отделение BioFresh, NoFrost система във фризерната част и автоматичен ледогенератор (IceMaker).

Нашите марки

Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.

Google Plus

Харесайте страницата ни във Google+ и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение