С ГРИЖА ЗА ТЕБ!

Квалификация, иновации и качество под етикета made in Germany – всичко това допринеся търговската марка на домакинските уреди Bosch да стане водеща в Европа.

Зад всички големи марки има голяма история. Историята на марката BOSCH се базира върху наследството на основателя на компанията. Този мечтател е смятал, че единствено качеството на живот оправдава технологичния напредък.

Роберт Бош през 1886 г. заявява: „По-добре е да изгубим пари, отколкото вашето доверие“. И марката Bosch никога не изневери на този принцип. И днес Bosch произвежда домакински уреди, които са безопасни, надеждни и които правят живота по-лесен. Въпреки това, да се спечели и заслужи вашето доверие означава доста повече: да се вярва и да се инвестира в бъдещите поколения, да се изобретява бъдеще с все по-ефективни концепции, а при това всеки ден все повече и повече да се защитава околната среда.
И именно тук се крие стойността на марката Bosch: обединяване на всички предимства, като например качество, безопасност, лесно използване, опазване на околната среда и дизайн.

виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение