С ГРИЖА ЗА ТЕБ!

В стремежа си да задоволим максимален брой от Вашите потребности при покупка на уред, ние успяхме да организираме пълен набор от услуги, като и тук спазихме основния си принцип „Качество, на което можете да разчитате!”. Всички наши услуги се изпълняват само и единствено от оторизираните сервизи и високо квалифицирани специалисти, като така гарантираме, че всяка услуга ще бъде извършена по препоръчания от производителя начин и съответно Вие ще избегнете всякакви възможни грешки, повреди и отпадане на гаранция, предизвикани от неправилно извършена услуга.

За перални
Всички предлагани от нас услуги за перални можете да видите тук.
За сушилни
Всички предлагани от нас услуги за сушилни можете да видите тук.
За съдомиялни
Всички предлагани от нас услуги за съдомиялни можете да видите тук.
За хладилници
Всички предлагани от нас услуги за хладилници можете да видите тук.
За хладилници Side By Side
Всички предлагани от нас услуги за хладилници Side By Side можете...
За фурни
Всички предлагани от нас услуги за фурни можете да видите тук.
За климатична техника
Всички предлагани от нас услуги за климатична техника можете да...

Нашите марки

Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.

Google Plus

Харесайте страницата ни във Google+ и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение