С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
LED осветление

Модерна и енергоефективна система за осветление, която осигурява по-добра видимост на хранатa.Тя е 2 пъти по-ярка и консумира 4 пъти по-малко енергия от обикновенната крушка.

Система MultiAirflow

Системата MultiAirflow осигурява равномерна температура на всички нива в хладилна част. Това значително подобрява качеството на съхранение на продуктите и удължава техния живот. Новите добавени продукти се охлаждат значително по-бързо.

Хладилник Gorenje NRKORA62 E

Хладилник с фризер с хибридна система на охлаждане, вместимост нето(л):306, вместимост хладилна част нето(л):221, вместимост фризерна част нето(л):85, електронно управление, LED осветление, CrisperZone отделение с контрол на влажността, MultiBox отделение за яйца и сирене, бързо замразяване с автоматично изключване, енергиен клас А++, размери в/ш/д (мм):1850/600/640

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 1599.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
1570.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Охлаждаща система
хибридна
Вместимост нето (л)
306
Вместимост хладилна част нето (л)
221
Вместимост фризена част нето (л)
85
Капацитет на замразяване (кг./24ч.)
5
Звездна маркировка
***
Тип управление
електронно
Регулация на температурата
Отделение 0°
Отделение за плодове и зеленчуци с контрол на влажността
да
Система за филтрация на въздуха
Вид осветление
LED
Воден диспенсер
не
Ледогенератор
не
Капаците на кубчета лед (кг/24ч)
Рафт за бутилки
не
Поставка за яйца
да
Формичка за лед
Акумулатор за охлаждане
да
Защита от деца
не
Опция Бързо охлаждане
Опция Бързо замразяване
да
Сигнал за отворена врата
Сигнал за повреда
Плавно затваряне на вратата
Възможност за обръщане на вратите
да
Възможност за вграждане в ниша (фронтална вентилация)
Климатичен клас
Енергиен клас
А++
Консумация на енергия (kWh/24h)
Годишна консумация на енергия (kWh)
235
Период на съхранение при спиране на ел.захранването/повреда (ч.)
18
Ниво на шум (dBA)
42
Цвят
-
черен
Тегло нето (кг)
-
86,500
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
1850
Широчина на продукта (мм)
-
600
Дълбочина на продукта (мм)
-
640
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
1920
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
660
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
760
Държава производител
-
Инструкции за експлоатация
Демонтаж на стар хладилник

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на хладилник с връзка към водопровод

Връзката към водопровода е от изключителна важност за правилната работа на уреда. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с нея, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на хладилник с връзка към водопроводна мрежа от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 18.00ЛВ.
Обръщане на вратите на свободностоящ хладилник

Почти всички модели хладилници са пригодени, в случай на необходимост, да бъде сменена посоката на отваряне на вратата. За целта пантите се откачат и се монтират от другата страна. В случай, че има електроника свързана към вратата, тя също се демонтира и се монтира от другата страна. При монтаж от неквалифицирани техници има опасност от нарушаване уплътнението на врата, което води да моментални проблеми с работата на уреда. Освен това в случай, че хладилникът е с електроника свързана към вратата, има опасност, ако лицето извършващо монтажа не е квалифицирано, да повреди тази електроника. По тези причини, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с обръщането на вратите, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо обръщането на вратите да бъде извършено ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате обръщане на вратите на свободностоящ хладилник от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 48.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение