С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
Aqua sensor

Система за контрол на разхода на вода, при която непрекъснато се контролира състоянието на водата за миене. В случаи, че тя е слабо замърсена се използва повторно, ако е силно замърсена се изхвърля. По този начин се спестяват до 20% от водата за целия цикъл на измиване.

Асистент на дозиране

Система за усвояване на препарата при която се величава ефективността на таблетката, което се постига чрез попадане на таблетката в специално отделение, в което тя се разгражда постепенно и всичките и съставни елементи се усвояват точно когато е необходимо.

Самопочистващ се филтър

Фините микро филтри задържат и най-малките частици и гарантират абсолютна чистота на водата. Самопочистването на филтъра се постига чрез отваряне на грубия филтър и при оттичане на водата по-големите частици се изхвърлят.

Система за водна защита

Система за водна защита при която в случай на протичане от корпуса или маркуча, сензори отчитат наличието на вода, веднага след което блокират входа на водата и спират работа на уреда. Vzemy препоръчва всички уреди, работещи с ток и вода непременно да са снабдени със система за водна защита.

Технология за предпазване на стъкло

Съдомиялна машина Siemens SR65M091EU

Капацитет 10 комплекта. 5 температури и 5 програми на измиване: интензивна 70; Auto 45-65;Есо 50; стъкло 40; бърза 45. 3 специални функции: IntensivZone, VarioSpeedPlus, половин зареждане. Автоматично разпознаване на препарата. АquaSensor-сензор за зареждане. DuoPower -разпръскващи рамена в горната кошница. ActiveWater хидравлична система. Технология за предпазване на стъкло. Асистент за дозиране. Самопочистваща се филтърна система. Трета кошница за прибори. Електронен индикатор за оставащото време в минути. Акустичен сигнал в края на програмата. Отложен старт. Защита за деца. АquaStop система за водна защита с доживотна гаранция. Плоча за предпазване от парата. Енергиен клас А+. Годишна консумация на енергия 237 kwh. Годишна консумация на вода 2660 л. Ниво на шум 46 dBA.

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 1149.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
1110.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Тип вграждане
напълно интегрирана
Капацитет (комплекти)
10
Брой температури на измиване
5
Брой програми за измиване
5
Автоматични програми
да
Ежедневна програма
Интензивна програма
да
Програма Eco
да
Програма за чаши (фини)
да
Антибактериална програма
Програма Нощ (тиха)
Бърза програма (мин)
45
Предизмиване
Други програми
-
Зонално миене
Специални функции
половин зареждане, VarioSpeedPlus, IntesiveZone
Система за оптимизация на разхода
да
Система за разпознаване на препарата
да
Трета кошница за прибори
да
Самопочистващ се филтър
да
Отложен старт
да
Система против наводнение
да
Регулируеми кошници
да
Защита от деца
не
Сигнал за край на програмата
акустичен
Материал на вътрешността
неръждаема стомана
Максимална температура на входящата вода (°C)
60
Технология на сушене
топлообменник
Индикатор за добавяне на сол
да
Енергиен клас
А+
Клас на измиване
А
Клас на изсушаване
А
Консумация на енергия за цикъл (kWh)
1,2
Годишна консумация на енергия (kWh)
Консумация на вода за цикъл (л)
9,5
Годишна консумация на вода (л)
Ниво на шум (dBA)
46
Тегло нето (кг)
-
33,00
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
815
Широчина на продукта (мм)
-
448
Дълбочина на продукта (мм)
-
550
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
Височина на нишата за инсталиране (мм)
-
815-875
Широчина на нишата за инсталиране (мм)
-
450
Дълбочина на нишата за инсталиране (мм)
-
550
Държава производител
-
Германия
Демонтаж на съдомиялна за вграждане

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Монтаж на съдомиялна за вграждане

Съдомиялната е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели съдомиялни машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на свободностояща съдомиялна машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

Важно! Vzemy не носи отговорност при неправилно изработена мебелна врата. Мебелната врата е изцяло отговорност на мебелистите Ви.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение