С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение

Сушилна машина Whirlpool HSCX 90420

Капацитет 9кг. Термопомпена технология на сушене. Барабанна система щадяща тъканите, 10 програми: еко памук; памук; смесено пране; синтетичен; деликатно пране; вълна; големи артикули; проветряване; освежaване с пара. SenseInvertor мотор.  Специални настройки: на времето: 10-180 мин; интензивност на сушене; против намачкване; автоматично охлаждане; Fast / кратко изсушаване. Контрол на загубата на баланс. Отложен старт. Обем на  резервоара 5 л. Технология 6-th Sense - контрол на разхода. Обем на барабана: 121 л. Ниво на шум 65 db. Енергиен клас А++.

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 1259.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
1196.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет (кг)
-
9
Технология на сушене
-
термопомпа
Барабанна система щадяща тъканите
-
да
Система за оптимизация на разхода
-
Самопочистващ се кондензатор
-
Програма Памук
-
да
Програма Смесени тъкани
-
да
Програма Синтетика
-
да
Програма Фини материи
-
да
Програма Вълна
-
да
Програма Спорт
-
Програма Ризи
-
да
Програма Завивки - Възглавници
-
да
Бърза програма (мин)
-
Други програми
-
Опция Лесно гладене
-
Други опции
-
Защита от намачкване в края на програмата
-
да
Защита от деца
-
да
Отложен старт
-
да
Индикатор за процеса на сушене
-
да
Капацитет на резервоара (л)
-
5
Индикатор за пълен резервоар
-
да
Енергиен клас
-
А++
Годишна консумация на енергия (kWh)
-
235,5
Енергийна консумация пълно зареждане (2010-30-EC)(kWh)
-
2,19
Продължителност на стандартна програма памук пълно зареждане (мин)
-
148
Ниво на шум (dBA)
-
65
Цвят
-
бял
Обем на барабана (л)
-
121
Материал на барабана
-
неръждаема стомана
Тегло нето (кг)
-
47
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
845
Широчина на продукта (мм)
-
596
Дълбочина на продукта (мм)
-
659
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
Държава производител
-
Франция
Демонтаж на сушилня

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на сушилня върху пералня

В зависимост от модела, сушилнята Ви може да се постави върху Вашата перална машина с предно зареждане. За целта е необходимо закупуването на свързващ кит, който ще позволи безпроблемната работа на уредите. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на сушилня върху перална машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя.

В цената за монтаж е включен и монтажа на самите уреди.

В цената за монтаж не е включен монтажният кит!

София
Вземи за 36.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение