С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
Разпознаване на пяна

Сензори разпознават наличието на излишно количество перилен препарат, и за да не бъде намалено качеството  на изпиране излишното количество се изхвърля преди основния цикъл.

Технология 6th Sense

Технологията 6th Sense разпознава количеството пране и редуцира употребата на ресурси, като генерира спестяване до 30% на енергия, вода и време.

Перална машина Whirlpool FSCR90425

Капацитет 9кг. Максимални обороти на центрофугиране 1400об/мин. Програми: памук;  синтетика; Еco; вълна; деликатни; центрофугиране; MixedMagic; автоматични програми. Сензорно упралвение. Специални функции: предпране; интензивно изплакване. Технология 6th Sense. Препоръчителна доза перилен препарат. Direct drive ZEN мотор. Контрол на пяната. Отложен старт. Контрол на загубата на баланс. Защита от деца. Енергиен клас А+++. Годишна консумация на енергия 177(kWh). Годишна консумация на вода (л) 9900. Ниво на шум при пране (dBA) 49; ниво на шум при центрофугиране (dBA) 69.

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 999.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
970.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет (кг)
9
Максимални обороти на центрофугиране
1400
Барабанна система щадяща тъканите
Система за оптимизация на разхода
да
Асистент за дозиране на препарата
да
Самопочистващо се чекмедже за препарати
Възможност за връзване към топла вода
Програми/опции за пране на петна
Избор на ниво на замърсяване
Антибактериална програма (75°C - 95°C)
Програма Памук
да
Програма Смесени тъкани
да
Програма Синтетика
да
Програма Фини материи
да
Програма Вълна
да
Програма Ръчно пране
Програма Eco
да
Програма Спорт
Програма Ризи
Програма Завеси
Бърза програма (мин)
Други програми
-
предпране, центрофугиране, MixedMagic
Опция Лесно гладене
Защита от намачкване в края на програмата
Защита от деца
да
Отложен старт
да
Контрол на пяната
да
Контрол на загубата на баланс
да
Система за защита от наводняване
да
Енергиен клас
А+++
Клас на изпиране
Клас на центрофугиране
Годишна консумация на енергия (kWh)
174
Годишна консумация на вода (л)
10800
Ниво на шум при пране (dBA)
49
Ниво на шум при центрофугиране(dBA)
69
Обем на барабана (л)
58
Цвят
-
бял
Тегло нето (кг)
-
85
Тегло с опаковка (кг)
-
86
Височина на продукта (мм)
-
580
Широчина на продукта (мм)
-
595
Дълбочина на продукта (мм)
-
610
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
880
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
640
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
670
Държава производител
-
Италия
Демонтаж на свободностояща пералня

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на свободностояща пералня

Пералната машина е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа на пералнята, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели перални машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на свободностояща перална машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 25.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение