С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение

Пералня със сушилня Whirlpool WWDC 9716

Капацитет при пране 9кг, капацитет при сушене 7кг. Специални програми:автоматични, програми Памук, XXL меню, Смесен, Synthetic, Деликатно, Вълна, Quick 30 ', Colors 15 ° C. Система за оптимизация на разхода 6th Sense. Отожен старт. Контрол на пяната. Контрол на загубата на баланс. Регулиране температурата на сушене. Регулиране на оборотите на центрофугиране. Система за защита от деца. Енергиен клас А. Размери в/ш/д(мм):850/595/540

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 1099.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
1044.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет на пране (кг)
9
Капацитет на сушене (кг)
7
Максимални обороти на центрофугиране
1600
Барабанна система щадяща тъканите
Система за оптимизация на разхода
да
Асистент за дозиране на препарата
Самопочистващо се чекмедже за препарати
Възможност за връзване към топла вода
Избор на ниво на замърсяване
Програма NonStop пране и сушене
Антибактериална програма (75°C - 95°C)
Програма Памук
да
Програма Смесени тъкани
да
Програма Синтетика
Програма Фини материи
да
Програма Вълна
да
Програма Ръчно пране
Програма Eco
Програма Спорт
Програма Ризи
Програма Завеси
Бърза програма (мин)
30
Други програми
-
Synthetic; Colors 15 ° C
Опция Лесно гладене
Защита от намачкване в края на програмата
Защита от деца
да
Отложен старт
да
Контрол на пяната
да
Контрол на загубата на баланс
да
Система за защита от наводняване
да
Енергиен клас
А
Клас на изпиране
Годишна консумация на енергия при пране (kWh)
Годишна консумация на енергия при пране и сушене (kWh)
Годишна консумация на вода при пране (л)
Годишна консумация на вода при пране и сушене (л)
Ниво на шум при пране (dBA)
55
Ниво на шум при центрофугиране(dBA)
85
Ниво на шум при сушене (dBA)
Обем на барабана (л)
71
Цвят
-
бял
Тегло нето (кг)
-
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
850
Широчина на продукта (мм)
-
595
Дълбочина на продукта (мм)
-
540
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
Държава производител
-
Демонтаж на свободностояща пералня

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на свободностояща пералня

Пералната машина е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа на пералнята, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели перални машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на свободностояща перална машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 25.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение