С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
Aqua Test

Електроненинфрачервенсензоризмервабистротатанаводатаповременаавтоматичнатапрограма, и контролира потреблението като осигуряваминималенразходнавода и енергияповременацелия цикъл на измиване. Моделите с Aqua Test иматнай-малкоеднаавтоматична  програма.

Система за водна защита

Система за водна защита при която в случай на протичане от корпуса или маркуча, сензори отчитат наличието на вода, веднага след което блокират входа на водата и спират работа на уреда. Vzemy препоръчва всички уреди, работещи с ток и вода непременно да са снабдени със система за водна защита.

Самопочистващ се филтър

Фините микро филтри задържат и най-малките частици и гарантират абсолютна чистота на водата. Самопочистването на филтъра се постига чрез отваряне на грубия филтър и при оттичане на водата по-големите частици се изхвърлят.

Орбитална система за измиване

Система при която долната пръскачка има допълнително рамо, въртящо се в различна посока, и осигуряващо достигането на вода до всяка точка на съдомиялната. Постига се перфектно качество на измиване, както и намаляване на нивото на шум.

Антикапкова система

- Ексклузивна анти капкова система, монтирана в предната част на кошницата, за предотвратяване на дразнещото капене на вода по пода при изваждане на кошницата. Системата способства и повишаване качеството на изсушаване в съдомиялната.

Съдомиялна машина Smeg BLV2VE-2

Капацитет 13 комплекта, AquaTest система, система за водна защита, орбитална система на измиване, самопочистващ се филтър, асистент на дозиране, антикапкова система, енергиен клас А+++, размери в/ш/д (мм):885/598/675

Гаранция: 36 месеца
Препоръчителна цена: 2899.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
2754.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет (комплекти)
13
Брой температури на измиване
5
Брой програми за измиване
5
Автоматични програми
Да
Ежедневна програма
Не
Интензивна програма
Не
Програма Eco
Да
Програма за чаши (фини)
Да
Антибактериална програма
Не
Програма Нощ (тиха)
Не
Бърза програма (мин)
Предизмиване
Да
Други програми
-
Зонално миене
Специални функции
Не
Система за оптимизация на разхода
Не
Система за разпознаване на препарата
Трета кошница за прибори
Не
Самопочистващ се филтър
Отложен старт
Да
Система против наводнение
Да
Регулируеми кошници
Да
Защита от деца
Не
Сигнал за край на програмата
Материал на вътрешността
Неръждаема стомана
Максимална температура на входящата вода (°C)
60
Технология на сушене
Кондензационно сушене
Индикатор за добавяне на сол
Да
Енергиен клас
А+++
Клас на измиване
А
Клас на изсушаване
А
Консумация на енергия за цикъл (kWh)
0.81
Годишна консумация на енергия (kWh)
230
Консумация на вода за цикъл (л)
8,5
Годишна консумация на вода (л)
2380
Ниво на шум (dBA)
42
Тегло нето (кг)
-
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
885
Широчина на продукта (мм)
-
598
Дълбочина на продукта (мм)
-
675
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
Държава производител
-
Италия
Демонтаж на свободностояща съдомиялна

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на свободностояща съдомиялна

Съдомиялната е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели съдомиялни машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на свободностояща съдомиялна машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 24.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение