С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение

Хладилник Smeg FAB30LB1

Система на охлаждане - вентилация, Вместимост нето(л):296,Вместимост хладилна част нето(л):229,Вместимост фризерна част нето(л):64,LED осветление,рафт за бутилки,Енергиен клас А++,Ниво на шум:38dBA,Размери В/Ш/Д(мм):1688/600/720

Гаранция: 36 месеца
Препоръчителна цена: 3159.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
3001.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Охлаждаща система
вентилация
Вместимост нето (л)
296
Вместимост хладилна част нето (л)
229
Вместимост фризена част нето (л)
64
Капацитет на замразяване (кг./24ч.)
3
Звездна маркировка
Тип управление
Електронно
Регулация на температурата
Да
Отделение 0°
Отделение за плодове и зеленчуци с контрол на влажността
Система за филтрация на въздуха
Вид осветление
LED
Воден диспенсер
Рафт за бутилки
Да
Поставка за яйца
Да
Форми за лед
Да
Защита от деца
Опция Бързо охлаждане
Опция Бързо замразяване
Сигнал за отворена врата
Сигнал за повреда
Плавно затваряне на вратата
Възможност за обръщане на вратите
Възможност за вграждане в ниша (фронтална вентилация)
Климатичен клас
SN-T
Енергиен клас
A++
Консумация на енергия (kWh/24h)
Годишна консумация на енергия (kWh)
212
Период на съхранение при спиране на ел. захранването/повреда (ч.)
15
Ниво на шум (dBA)
38
Цвят
-
Бял
Тегло нето (кг)
-
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
1688
Широчина на продукта (мм)
-
600
Дълбочина на продукта (мм)
-
720
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
Държава производител
-
Италия
Енергиен етикет и енергийна ефективност на хладилник
28.08.2014

Почти всяко домакинство по света разполага с хладилник. Освен това, хладилникът е единственият уред в дома, който работи без прекъсване на практика през целия си...

Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Демонтаж на стар хладилник

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на хладилник с връзка към водопровод

Връзката към водопровода е от изключителна важност за правилната работа на уреда. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с нея, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на хладилник с връзка към водопроводна мрежа от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 18.00ЛВ.
Обръщане на вратите на свободностоящ хладилник

Почти всички модели хладилници са пригодени, в случай на необходимост, да бъде сменена посоката на отваряне на вратата. За целта пантите се откачат и се монтират от другата страна. В случай, че има електроника свързана към вратата, тя също се демонтира и се монтира от другата страна. При монтаж от неквалифицирани техници има опасност от нарушаване уплътнението на врата, което води да моментални проблеми с работата на уреда. Освен това в случай, че хладилникът е с електроника свързана към вратата, има опасност, ако лицето извършващо монтажа не е квалифицирано, да повреди тази електроника. По тези причини, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с обръщането на вратите, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо обръщането на вратите да бъде извършено ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате обръщане на вратите на свободностоящ хладилник от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 48.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение